FLYTTSTÄDNING

image

VI UTFÖR FLYTTSTÄDNING I STOCKHOLM

FLYTTSTÄD MED GARANTI

Att flytta från en bostad till en annan är en tids - och energikrävande process. Flyttstädning omfattar flera tidskrävande och jobbiga moment och måste utföras korrekt för att värden eller köparen ska bli nöjd. Spara dina krafter till själva flytten och låt oss flyttstäda hos dig!

Här räknar du enkelt ut vad just din flyttstädning kostar. Du kan när som helst backa i formuläret eller avbryta din förfrågan.

FLYTTSTÄDNING CHECKLISTA PDF
image

VÅR FLYTTSTÄDNING

STÄDHJÄLP AV PROFESSIONELL STÄDFIRMA

Därför är vi flexibla i våra tjänster. Så om du behöver extra rengöring av kyl och frys, totalrengöring av ugnen eller putsning av fönster är det bara att fråga oss – vi gör det mesta i hemmet.

Flyttstäd med garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

*Vi tömmer och städar dödsbon

Alltid låga priser

Antalet timmar för flyttstädningen beror på bostadens storlek, utseende och behov. Vår storstädningstjänst offereras därför efter uppdragets omfattning.

Tjänsten hemstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

TJÄNSTER

DETTA INGÅR I FLYTTSTÄDNING

I vår flyttstädning ingår alltid följande tjänster


Garderober, skåp och lådor in och utvändigt (invändigt endast om det är tomt)

Golv dammsugs och våttorkas. Rengöring av socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar


Rengöring av element, även bakom


Rengöring av fönsterbänker


Rengöring av spis, ugn, värmeskåp, plåtarna , galler, spis dras fram

Rengöring av kyl- och frysskåp, in -och utvändigt , även under (frys rengöres endast om den är avfrostad och tom när städningen påbörjas)


Rengöring av köksfläkt , ventil (ej inuti) arbetsbänkar och diskbänk

Rengöring diskmaskin in och utvändigt ( ej bakom)


Avtorkning av kökskåp, lådor, Golv rengörs och våttorkas

Rengöring av element


Rengöring/avkalkning av kakel och klinker, avtorkning av väggar

Rengöring av toalettstol och tvättställ – Rengöring av badkar, in och utvändigt samt under (front till Jacuzzi demonteras och monteras kund)


Rengöring av fast belysning – Golv rengörs och våttorkas

Avtorkning av badrumsskåp samt putsning av speglar


Rengöring av element samt ventiler

Rengöring av golvbrunn


Putsning av fönster, samtliga sidor

Rengöring av fönsterkarmar- Avtorkning av fönsterbrädor


Fönster som ej går öppna tvättas ej mellan , endast in och utsida


Insida putsas om fönster ej går att öppna


Rengöring av element-Rengöring av tvättmaskin/torkskåp, in och utvändigt


Rengöring av golv , socklar, lister , dörr


Rengöring av golvbrun

REFERENSER

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

På den här sidan har vi samlat några av de mail som vi fått från våra kunder.

 • Som mäklare är man mycket beroende av att kunna rekommendera en noggrann städfirma. Iwonas och hennes personal är mycket noggranna och hjälpsamma. Städningen utförs alltid enligt tidsplanen och vi har bara haft nöjda kunder. Jag kan verkligen rekommendera dem.
  Kerstin Fröjdh Skandiamäklarna Täby
 • Jag har anlitat Städning & Trädgårdsskötsel vid två tillfällen, den ena gången för målning och den andra för trädgårdsarbete. Både vad gäller målning och trädgårdsarbetet så har det utförts på ett mycket bra sätt och med gott resultat.
  Charlotte Näsby park - Täby
 • För oss fastighetsmäklare är det otroligt viktigt att de städföretag vi rekommenderar våra kunder lever upp till de höga krav som vi ställer. Vi på Jägholm Norrortsmäklarna har under flera år anlitat Iwona Drespas företag för flyttstädning och är mycket nöjda med arbetet de utför. Det är aldrig problem utan alla önskemål tillgodoses snabbt. Iwona med medarbetare levererar hög kvalitet av städtjänsterna, trevligt bemötande och ger oss den flexibilitet som är så viktigt för oss. Jag kan varmt rekommendera Iwona Drespas företag.
  Anna JägholmJägholm Norrortsmäklarna
 • Vi har anlitat Iwona Drespas företag för städ hemma under flera år och har alltid blivit nöjda med resultatet. De håller vad de lovar, är flexibla och inte minst så har vi alltid samma städare som kommer, vilket innebär att denna känner till vårt hus och våra önskemål. Dessutom ett extra plus för att de har fler tjänster, som trädgårdsskötsel m.m.
  Familjen Jägholm
 • Jag och min hustru har anlitat personal ifrån Iwonas företag under längre tid och har aldrig blivit besvikna. Det som är utmärkande för detta serviceföretag är tre saker: De håller alltid vad de lovar, De är gör sitt jobb på ett professionellt sätt, Personalen är alltid vänlig och enkel att ha att göra med. Många gånger har vi dessutom märkt att Iwona ser till att man som kund får den lilla extra hjälp som ibland kan vara nödvändig t.ex.. inför en fest eller efter en längre tids bortovaro – det kan vara allt ifrån en extra städning till putsning av husets alla fönster. Ingenting verkar vara omöjligt för Iwona att fixa och företaget verkar alltid ha extra personal att kasta in för att man som kund skall få hjälp i tid. Jag upplever verkligen detta som en grund för ett långvarigt anlitande av tjänster från Iwonas företag.
  Harald Ekedahl Stockholm
Prev
Next
BACK TO TOP