STORSTÄDNING

image

VI UTFÖR STORSTÄDNING I STOCKHOLM

GE HEMMET EN "TOTAL MAKE-OVER"

Ibland mår hemmet bra av en riktigt grundlig storstädning. Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. Fräscha ytor, inget damm ovanpå garderober och ett blänkande rent badrum. Balsam för själen tycker vi.

Vi utför storstädning i Stockholm och Stockholms län. Du kan boka storstädning av ditt hem vid ett enstaka tillfälle eller återkommande under året.

STORSTÄDNING CHECKLISTA PDF
image

VÅR STORSTÄDNING

STÄDHJÄLP AV PROFESSIONELL STÄDFIRMA

Vår storstädningstjänst innebär en grundlig rengöring av ditt hem och utförs av våra professionella städare. Innan vi utför en storstädning i ditt hem gör vi alltid ett hembesök hos dig, där vi tillsammans går igenom vad som behövs i just din bostad.

Vi är här för dig

Därför är vi flexibla i våra tjänster. Om du behöver extra rengöring av kyl och frys, totalrengöring av ugnen eller putsning av fönster är det bara att fråga oss – vi städar det mesta i hemmet.

Alltid låga priser

Antalet timmar för storstädningen beror på bostadens storlek, utseende och behov. Vår storstädningstjänst offereras därför efter uppdragets omfattning.

Tjänsten hemstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

TJÄNSTER

DETTA INGÅR I STORSTÄDNING

I vår storstädning ingår alltid följande tjänster


Dammsugning av alla golvytor och mattor

Våttorkning av alla golv och golvlister

Dammsugning av klädda/stoppade möbler


Torkning av fläckar på dörrar och karmar

Dammtorkning av fönsterbrädor och fria ytor

Putsning av speglar


Tömning av papperskorgar

Dammtorkning av tavelramar

Dammtorkning av lampskärmar i lämplig höjd


Torkning av allt kakel runt toalettstolen

Rengöring av toalettstolen, duschkabinen

Rengöring av torktumlare


Rengöring av handfatet – även under

Rengöring av all armatur

Dammsugning och våttorkning av golvet


Putsning av speglar

Dammtorkning/våttorkning av badrumsmöbler

Torkning av dörrar, karmar och fönsterbrädor


Rengöring av diskbänkar kranar och spis

Rengöring av mikrovågsugn

Rengöring av allt kakel ovanför diskbänken


Borttagning av fläckar på köksskåp och fläkt

Torkning av alla vitvaror utvändigt

Läggning av disken i diskmaskinen


Dammsugning/våttorkning av golvet

Dammtorkning av golvlister och socklar

Rengöring av ventilgaller och under kyl/frys


Karmar


Bågar


Fönsterbräden på både in och utsidan

REFERENSER

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

På den här sidan har vi samlat några av de mail som vi fått från våra kunder.

 • Som mäklare är man mycket beroende av att kunna rekommendera en noggrann städfirma. Iwonas och hennes personal är mycket noggranna och hjälpsamma. Städningen utförs alltid enligt tidsplanen och vi har bara haft nöjda kunder. Jag kan verkligen rekommendera dem.
  Kerstin Fröjdh Skandiamäklarna Täby
 • Jag har anlitat Städning & Trädgårdsskötsel vid två tillfällen, den ena gången för målning och den andra för trädgårdsarbete. Både vad gäller målning och trädgårdsarbetet så har det utförts på ett mycket bra sätt och med gott resultat.
  Charlotte Näsby park - Täby
 • För oss fastighetsmäklare är det otroligt viktigt att de städföretag vi rekommenderar våra kunder lever upp till de höga krav som vi ställer. Vi på Jägholm Norrortsmäklarna har under flera år anlitat Iwona Drespas företag för flyttstädning och är mycket nöjda med arbetet de utför. Det är aldrig problem utan alla önskemål tillgodoses snabbt. Iwona med medarbetare levererar hög kvalitet av städtjänsterna, trevligt bemötande och ger oss den flexibilitet som är så viktigt för oss. Jag kan varmt rekommendera Iwona Drespas företag.
  Anna JägholmJägholm Norrortsmäklarna
 • Vi har anlitat Iwona Drespas företag för städ hemma under flera år och har alltid blivit nöjda med resultatet. De håller vad de lovar, är flexibla och inte minst så har vi alltid samma städare som kommer, vilket innebär att denna känner till vårt hus och våra önskemål. Dessutom ett extra plus för att de har fler tjänster, som trädgårdsskötsel m.m.
  Familjen Jägholm
 • Jag och min hustru har anlitat personal ifrån Iwonas företag under längre tid och har aldrig blivit besvikna. Det som är utmärkande för detta serviceföretag är tre saker: De håller alltid vad de lovar, De är gör sitt jobb på ett professionellt sätt, Personalen är alltid vänlig och enkel att ha att göra med. Många gånger har vi dessutom märkt att Iwona ser till att man som kund får den lilla extra hjälp som ibland kan vara nödvändig t.ex.. inför en fest eller efter en längre tids bortovaro – det kan vara allt ifrån en extra städning till putsning av husets alla fönster. Ingenting verkar vara omöjligt för Iwona att fixa och företaget verkar alltid ha extra personal att kasta in för att man som kund skall få hjälp i tid. Jag upplever verkligen detta som en grund för ett långvarigt anlitande av tjänster från Iwonas företag.
  Harald Ekedahl Stockholm
Prev
Next
BACK TO TOP