TRÄDGÅRDSARBETE

image

VI UTFÖR TRÄDGÅRDSARBETE I STOCKHOLM

TRÄDGÅRDSARBETE - HELA ÅRET OM

Iwona Drespa Service AB erbjuder flera olika former av trädgårdsarbete. Vi hjälper privatpersoner och företag över hela Sverige att klippa gräs, rensa rabatter, kratta löv, klippa häckar, plantera träd, skotta snö, köra bort avfall och mycket mer. Vi gör både löpande trädgårdsskötsel och kortare insatser när du behöver hjälp eller är i sommarstugan. Hos Iwona Drespa Service AB får du dessutom hjälp av samma erfarna person varje gång, så att du vet att jobbet blir ordentligt gjort.

Våra trädgårdstjänster är även populära bland små och stora bostadsrättsföreningar, som behöver hjälp med trädgårdsarbete. Låter det intressant? Fyll gärna i intresseformuläret här till höger så kontaktar vi dig inom kort med mer information.

image

VÅRA TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSARBETE ÖKAR FASTIGHETSVÄRDET

Det är lätt att man tänker att det inte behövs göras mycket mer än att vattna och klippa gräset då och då, men den som har erfarenhet av trädgårdar vet att det brukar tillkomma mycket mer om man vill att det ska se snyggt ut överallt och alla plantor ska må bra. Att ta hand om trädgården kan ta mycket tid om man har ett stort antal växter eller stora ytor. Du kanske inte har anlagt den själv, men vill ändå behålla den vackra utformningen. Du kanske har fått ont om tid på grund av tillökning i familjen eller så börjar det bli för tungt att ta hand om trädgården på egen hand på ålderns höst. Oavsett anledning så finns det hjälp att få med Iwona Drespa Service AB

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra tjänster eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på trädgårdsarbete är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret eller ringa vår kundservice.

REFERENSER

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

På den här sidan har vi samlat några av de mail som vi fått från våra kunder.

 • Som mäklare är man mycket beroende av att kunna rekommendera en noggrann städfirma. Iwonas och hennes personal är mycket noggranna och hjälpsamma. Städningen utförs alltid enligt tidsplanen och vi har bara haft nöjda kunder. Jag kan verkligen rekommendera dem.
  Kerstin Fröjdh Skandiamäklarna Täby
 • Jag har anlitat Städning & Trädgårdsskötsel vid två tillfällen, den ena gången för målning och den andra för trädgårdsarbete. Både vad gäller målning och trädgårdsarbetet så har det utförts på ett mycket bra sätt och med gott resultat.
  Charlotte Näsby park - Täby
 • För oss fastighetsmäklare är det otroligt viktigt att de städföretag vi rekommenderar våra kunder lever upp till de höga krav som vi ställer. Vi på Jägholm Norrortsmäklarna har under flera år anlitat Iwona Drespas företag för flyttstädning och är mycket nöjda med arbetet de utför. Det är aldrig problem utan alla önskemål tillgodoses snabbt. Iwona med medarbetare levererar hög kvalitet av städtjänsterna, trevligt bemötande och ger oss den flexibilitet som är så viktigt för oss. Jag kan varmt rekommendera Iwona Drespas företag.
  Anna JägholmJägholm Norrortsmäklarna
 • Vi har anlitat Iwona Drespas företag för städ hemma under flera år och har alltid blivit nöjda med resultatet. De håller vad de lovar, är flexibla och inte minst så har vi alltid samma städare som kommer, vilket innebär att denna känner till vårt hus och våra önskemål. Dessutom ett extra plus för att de har fler tjänster, som trädgårdsskötsel m.m.
  Familjen Jägholm
 • Jag och min hustru har anlitat personal ifrån Iwonas företag under längre tid och har aldrig blivit besvikna. Det som är utmärkande för detta serviceföretag är tre saker: De håller alltid vad de lovar, De är gör sitt jobb på ett professionellt sätt, Personalen är alltid vänlig och enkel att ha att göra med. Många gånger har vi dessutom märkt att Iwona ser till att man som kund får den lilla extra hjälp som ibland kan vara nödvändig t.ex.. inför en fest eller efter en längre tids bortovaro – det kan vara allt ifrån en extra städning till putsning av husets alla fönster. Ingenting verkar vara omöjligt för Iwona att fixa och företaget verkar alltid ha extra personal att kasta in för att man som kund skall få hjälp i tid. Jag upplever verkligen detta som en grund för ett långvarigt anlitande av tjänster från Iwonas företag.
  Harald Ekedahl Stockholm
Prev
Next
BACK TO TOP