Om oss

Ta en titt bakom kulisserna hos oss och upptäck vår historia, våra värderingar och vårt engagemang för att leverera oöverträffad renhet och service.

About Us

Mer än 17 års erfarenhet inom städbranschen

Välkommen till Iwona Drespa Service AB, där vi erbjuder expertis och dedikation inom städbranschen med över 17 års erfarenhet. Vi förstår vikten av ett rent och välkomnande utrymme, vilket är varför varje kund för oss är en prioritet och vår målsättning är din fullständiga nöjdhet. Våra långvariga relationer med kunder och deras kontinuerliga förtroende för våra tjänster vittnar om vår kvalitet och engagemang. Dessutom har vi etablerat starka partnerskap med flera fastighetsbyråer, vilka regelbundet rekommenderar oss för noggranna flyttstädningar och städningar inför visningar..

I centrum för vår verksamhet står din trygghet och förtroende. Vi tar säkerheten på största allvar, särskilt när det gäller att hantera nycklar, dörr- och larmkoder. Vårt team består av pålitliga och erfarna medarbetare som du kan känna dig trygg med i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi är specialiserade på en mängd olika städtjänster, inklusive kontorsstädning i Stockholm, och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Hos Iwona Drespa Service AB, är det inte bara om städning - det handlar om att skapa en positiv och hälsosam miljö för dig och dina nära.

Vårt Uppdrag

Vårt mål är att förse Stockholmsregionen med pålitliga och prisvärda städtjänster. Vi strävar efter att möta varje kunds unika behov genom noggrannhet och personligt engagemang. Genom att fokusera på kvalitet och detaljer hoppas vi göra varje hem och arbetsplats renare och trevligare. Kontakta oss

Vår Vision

På Iwona Drespa Service AB är vi engagerade i att stärka vårt rykte i Stockholm som en pålitlig städtjänst. Vi bygger vår verksamhet på starka värderingar, kvalitetsarbete och kundnöjdhet. Med vårt team av erfarna proffs, siktar vi på att skapa långvariga relationer med våra kunder och bidra till en renare, mer välkomnande stad. Kontakta oss

Ansvarsförsäkring

Vår firma har en ansvarsförsäkring hos IF, vilket ger våra kunder extra trygghet och säkerhet. Denna försäkring skyddar mot eventuella skador som kan uppstå under utförandet av våra tjänster, och säkerställer att eventuella problem hanteras snabbt och effektivt Kontakta oss

Våra kunder om oss

UTMÄRKT
8 recensioner
Hashassan H
Hashassan H
2024-04-08
Vi har anlitat Iwona Despa Städservice i många år nu. Alltid bra städning och bra service. Toppen att man kan erbjuda så många andra tjänster också.
Susanna Liljeblad
Susanna Liljeblad
2024-04-02
Vi har anlitat Iwonas team för städning i över 10 år och har varit väldigt nöjda. Hög kvalitet i alla led och alltid ett trevligt och lösningsorienterat bemötande.
Annika Håkansson
Annika Håkansson
2024-03-09
Anlitat Iwona Drespa Service i många år för städning, fönsterputs och flyttstädningar. Hög service, professionella, gör alltid det ”lilla extra”. Pålitliga, trevliga, diskreta. Kan konsten att städa perfekt.
Johannes Ekström
Johannes Ekström
2024-03-08
Jag har anlitat Iwonas företag i närmare 15 år och har alltid varit mycket nöjd. De är seriösa, flexibla och hjälpsamma!
Mats Norman
Mats Norman
2024-03-08
Anlitat Iwona både privat och i företaget under många år med både flyttstädning samt kontorsstädning och städning har utförts mycket noggrant och enligt överenskommen tid och pris av trevlig personal. Mycket nöjd med Iwona som jag varmt kan rekommendera.
Kristian Nylund
Kristian Nylund
2024-03-01
Har litat på Iwona Drespa i snart 10 år för hushållsnära tjänster. Oerhört professionella och tillmötesgående. Rekommenderas varmt!
Per Thulin
Per Thulin
2024-03-01
Vi har anlitat Iwonas företag i flera år och är mycket nöjda.

Varför välja oss

Utforska skillnaden renhet och bekvämlighet kan göra i ditt liv. Vi är glada att kunna dela med oss av vad som gör oss unika och varför vi är det bästa valet för ditt hem.

Kvalitetsfokus

Vi väljer noggrant ut och utbildar vårt personal för att ditt hem ska inte bara vara rent, men strålande rent i varje utrymme och vinkel.

Miljövänlig Rengöring

Vårt åtagande är att använda miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel som skyddar både din hälsa och vår planet, för en trygg och ren hemmiljö.

Individuell Anpassning

Vi erbjuder städtjänster som är anpassade efter ditt hem och dina specifika behov, vilket höjer din livskvalitet och ditt hemmets komfort.

NYCKLAR OCH LARM

Iwona Drespa Service AB säkerställer att alla nycklar och larmkoder förvaras på ett säkert sätt för att undvika obehörig åtkomst. Vi tar ansvar för att skydda din egendom med största försiktighet och professionalism. Nycklar och koder hanteras med högsta integritet och säkerhet för din trygghet.

FAKTURERING

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden kommer vi skicka en påminnelse Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

AVBOKNING

Avbokningar ska meddelas senast en dag före det inbokade städtillfället för att undvika avgifter. Avbokningar som görs mindre än 24 timmar före städdagen debiteras till fullt pris. För att avboka, kontakta oss genom telefon eller e-post. Vi hanterar alla avbokningar och justeringar med omsorg och förståelse.