Flyttstädning

About Us

Flyttstädning från Iwona Drespa Service AB erbjuder en omfattande och noggrann rengöring som försäkrar att ditt gamla eller nya hem är skinande rent från golv till tak. Vår flyttstädningstjänst omfattar allt från fönsterputs till avkalkning av badrum, rengöring av köksskåp och vitvaror, samt dammtorkning av alla ytor och skrymslen. Vi följer en detaljerad städkontrollista som säkerställer att inget lämnas åt slumpen, vilket ger dig trygghet och mer tid att fokusera på din flytt. Med vårt engagemang för högsta kvalitet och kundnöjdhet kan du lita på att vi lämnar ditt hem i perfekt skick för nästa ägare eller som en välkomnande start i ditt nya boende. Boka din flyttstädning med oss idag för en bekymmersfri flytt.

DETTA INGÅR I FLYTTSTÄDNING

- Garderober, skåp och lådor in och utvändigt (invändigt endast om det är tomt)
- Golv dammsugs och våttorkas. Rengöring av socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar
- Rengöring av element, även bakom
- Rengöring av fönsterbänker
- Rengöring av spis, ugn, värmeskåp, plåtarna , galler, spis dras fram
- Rengöring av kyl- och frysskåp, in -och utvändigt , även under (frys rengöres endast om den är avfrostad och tom när städningen påbörjas)
- Rengöring av köksfläkt , ventil (ej inuti) arbetsbänkar och diskbänk
- Rengöring diskmaskin in och utvändigt ( ej bakom)
- Avtorkning av kökskåp, lådor, Golv rengörs och våttorkas
- Rengöring av element
- Rengöring/avkalkning av kakel och klinker, avtorkning av väggar
- Rengöring av toalettstol och tvättställ – Rengöring av badkar, in och utvändigt samt under (front till Jacuzzi demonteras och monteras kund)
- Rengöring av fast belysning – Golv rengörs och våttorkas
- Avtorkning av badrumsskåp samt putsning av speglar
- Rengöring av element samt ventiler
- Rengöring av golvbrunn
- Putsning av fönster, samtliga sidor
- Rengöring av fönsterkarmar- Avtorkning av fönsterbrädor
- Fönster som ej går öppna tvättas ej mellan , endast in och utsida
- Insida putsas om fönster ej går att öppna
- Rengöring av element-Rengöring av tvättmaskin/torkskåp, in och utvändigt
- Rengöring av golv , socklar, lister , dörr
- Rengöring av golvbrun

Vårt Uppdrag

Vårt mål är att förse Stockholmsregionen med pålitliga och prisvärda städtjänster. Vi strävar efter att möta varje kunds unika behov genom noggrannhet och personligt engagemang. Genom att fokusera på kvalitet och detaljer hoppas vi göra varje hem och arbetsplats renare och trevligare. Kontakta oss

Vår Vision

På Iwona Drespa Service AB är vi engagerade i att stärka vårt rykte i Stockholm som en pålitlig städtjänst. Vi bygger vår verksamhet på starka värderingar, kvalitetsarbete och kundnöjdhet. Med vårt team av erfarna proffs, siktar vi på att skapa långvariga relationer med våra kunder och bidra till en renare, mer välkomnande stad. Kontakta oss

Ansvarsförsäkring

Vår firma har en ansvarsförsäkring hos IF, vilket ger våra kunder extra trygghet och säkerhet. Denna försäkring skyddar mot eventuella skador som kan uppstå under utförandet av våra tjänster, och säkerställer att eventuella problem hanteras snabbt och effektivt Kontakta oss
NYCKLAR OCH LARM

Iwona Drespa Service AB säkerställer att alla nycklar och larmkoder förvaras på ett säkert sätt för att undvika obehörig åtkomst. Vi tar ansvar för att skydda din egendom med största försiktighet och professionalism. Nycklar och koder hanteras med högsta integritet och säkerhet för din trygghet.

FAKTURERING

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden kommer vi skicka en påminnelse Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

AVBOKNING

Avbokningar ska meddelas senast en dag före det inbokade städtillfället för att undvika avgifter. Avbokningar som görs mindre än 24 timmar före städdagen debiteras till fullt pris. För att avboka, kontakta oss genom telefon eller e-post. Vi hanterar alla avbokningar och justeringar med omsorg och förståelse.